Het ideale cadeau voor mannen? Wat mannen zelf kopen!


 

 

Op zoek naar een leuk cadeau voor je vader echtgenoot of broer voor kerst, valentijn of vaderdag?

Search no more! Oldfashioned.be heeft de meest originele cadeau’s in huis die mannen ook echt willen. Hoe weten we dat zo zeker? Onze webshop bestaat intussen drie jaar dus kunnen we je wat insights geven in wat mannen zoal zelf graag voor zichzelf kopen.


Cadeau's voor gladde jongens

Op zoek naar een cadeau voor een man en het mag wat kosten? Dan is deze luxe Mühle cadeau scheerset het ultieme cadeau die je kunt geven. In dit pakket hebben we de allerbeste producten in één cadeaupakket samengebracht.

Ons meest populaire scheerproduct is de starterskit klassiek scheren. In dit zorgvuldig samengesteld pakket van ambachtelijke topmerken zoals Mühle en Cella. Eénmaal mannen via deze scheerset het klassiek scheren hebben uitgeprobeerd laten ze de plastic mesjes links liggen.

Op zoek naar een cadeau voor een man die reeds de voordelen van klassiek scheren heeft ontdekt? Met deze tinnen verzorgingsboxen van Proraso heb je alvast ééntje die mannen stiekem voor zichzelf ook kopen.

Cadeau's voor mannen met baarden

In deze vintage tinnen verzorgingsbox van het Italiaanse topmerk Proraso hebben we de meest favoriete en populaire producten samengebracht: Baardolie, baadzeep, baardbalsem en een houten baardkammetje.

Liever een klein maar fijn cadeautje? Deze limited edition (Private Stock) baardolie van het premium merk Captain Fawcett is wat je zoekt. We hebben er slechts een beperkt aantal in voorraad.

Beperkt budget? Met het cadeaupakket samengesteld met een baardzeep en een baardolie van Dr. K met een houten kammetje geef je toch een origineel geschenk!

By the way

Onze geschenken komen kant- en klaar. Dat wil zeggen in een mooie vintage verpakking met bruin kraftpapier en touw zodat je het direct cadeau kan geven of als cadeautje onder de kerstboom kan zetten.

Via deze blogpost hebben we geprobeerd om je te helpen in je zoektocht naar het perfecte, originele en unieke cadeau voor mannen zoals je vader, echtgenoot of schoonvader.

Geraak je er toch niet helemaal uit? Stuur ons een mailtje via onze contactpagina en we helpen je bijzonder graag verder!

 


Laat een reactie achter

Terug naar boven